Σελίδες

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Γενική Συνέλευση Προέδρων 22/10/2011

Στην προχθεσινή γενική συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ όλης της χώρας, που η Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Έβρου εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο συν. Αντωνίου, δεν ψηφίστηκε η 3ημερη απεργιακή κινητοποίηση που είχε προτείνει το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ.
Παράλληλα οι πρόεδροι αποφάσισαν να ζητήσουν από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας την κήρυξη 24ωρης απεργίας στις 26/10 και να προχωρήσουν μαζί με την ΑΔΕΔΥ σε κινητοποιήσεις, δεδομένου ότι τα προβλήματα είναι κοινά.

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Περικοπές, περικοπές, περικοπές


Με το νέο μισθολόγιο καταργούνται τα επιδόματα των εκπαιδευτικών (εξωδιδακτικής απασχόλησης: 356 €,  και διδακτικής προετοιμασίας: 105 €) που δεν χαρίστηκαν από τις κυβερνήσεις αλλά η χορήγησή τους ήταν αποτέλεσμα των τριών δίμηνων απεργιών των εκπαιδευτικών το 1997 και το 2006.
Καταργείται

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

Ανασυγκρότηση Δ.Σ.

Μετά την παραίτηση του συν. Καλόγερου από Πρόεδρος αλλά και από μέλος του Δ.Σ. της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Ν. Έβρου, τη θέση του κατέλαβε ο συν. Αντωνίου Αλέξανδρος.
Ομόφωνα τα μέλη του Δ.Σ. αποφάσισαν ο νέος Πρόεδρος να είναι ο συν. Αντωνίου Αλέξανδρος, ενώ στις υπόλοιπες θέσεις του Προεδρείου παραμένουν οι ίδιοι συνάδελφοι.